Termeni şi condiţii

Va multumim ca vizitati website-ul  LaLaNails.ro. Speram ca veti fi incantati de produsele oferite de Lalanails. In cele ce urmeaza va punem la dispozitie Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului nostru. Pozele de pe site sunt cu titlu de prezentare.  Imaginiile pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachet

LaLaNails îsi rezervă dreptul de a-și selecta clienții

LalalaNails isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile .

Date personale

Utilizatorii site-ului Lalanails.ro sunt obligati sa furnizeze datele necesare si corecte, precum si de a le actualiza atunci cand acestea sunt schimbate. in cazul in care utilizatorul furnizeaza informatii false sau nu sunt reflectate modificarile mentionate mai sus, Lalanails are dreptul de a opri procesarea si livrarea comenzii, fara nicio instiintare prealabila.

Odata cu completarea formularului de inregistrare precum si cu cel de comanda , clientul este de acord  online cu  Termenii si Conditiile site-ului precum si cu respectarea prevederilor acestora. Numai acceptarea acestora va permite plasarea comenzii.

Informatii referitoare la pret

Pretul pentru vanzarea online a produselor de pe site sunt exprimate in lei si  sunt in vigoare in momentul plasarii comenzii de catre cumparator. Pretul de vanzare al produselor poate fi modificat in orice moment, insa in niciun caz pretul nu poate fi modificat ulterior plasarii comenzii.

Toate preturile sunt exprimate in lei, cu TVA inclus. Preturile sunt per produs si nu includ costurile de transport. Costurile de transport le gasiti la sectiunea informatii livrare.

Pretul produselor comandate si taxa de livrare pot fi platite prin ramburs sau transfer bancar.

Informatii referitoare la produse

Pentru orice intrebare referitoare la produse si utilizarea lor, orice intrebare suplimentara sau solicitare de consiliere, cumparatorul poate contacta echipa Lalanails la numarul de telefon +40 749 664 818.

 

Ofertele prezentate pe site sunt valabile atat timp cat raman afisate, in limita stocurilor disponibile!!

Livrare

In cazul in care clientul nu este  gasit la adresa indicata pentru livrare in timpul stabilit  sau nu sunt indeplinite conditiile pentru receptionarea produselor comandate in aceasta perioada, magazinul online Lalanails este scutit de obligatia de a livra comenziile.Utilizatorul poate confirma disponibilitatea de a receptiona bunurile comandate si dupa expirarea perioadei de livrare mentionate de curier , insa daca produsele ajung din nou in depozitul  Lalanails, clientul va trebui sa suporte toate cheltuielile legate de livrare. In acest caz , timpul de livrare incepe de la reconfirmarea de catre client.

Timpul de livrare pe teritoriul Romaniei a produselor cumparate este de aproximativ 1-3 zile lucratoare de la inregistrarea comenziilor.

In caz de eroare la mentionarea adresei de mesagerie electronica sau a numarului de telefon Lalanails  nu va putea fi trasa la raspundere pentru neefectuarea comenzii. 

 Modalitati de plata

Plata ramburs atunci cand livrarea produselor este facuta de catre curieri plata se va face catre curierul care efectueaza livrarea .

Plata prin Ordin de plata  care se face doar in baza facturii proforme emise de ALFA TRADE INTERNATIONAL SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii.

Livrarea coletului facandu-se  in acest caz numai dupa  confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.
Nume firma: ALFA TRADE INTERNATIONAL : IBAN: RO 55 INGB 0000 9999 0661 6776, ING Bank N.V. Amsterdam suc. Bucuresti
Cod unic inregistrare: RO37088134

Informatii referitoare la produse lipsa sau deteriorate

In cazul in care cumparatorul a constat ca exista produse deteriorate  sau absenta unor produse , acesta are obligatia de a contacta Lala Nails , la numarul de telefon +40 724 420 151   sau prin e-mail office@lalanails.ro  . Aceasta informare  trebuie sa aiba loc   in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 2  zile lucratoare de la data livrarii. Lalanaiils va oferi un raspuns privind reclamatiile inregistrate in termen de maximum 15  zile lucratoare.

Returul si anularea comenziilor

Anularea comenzii se va face prin e-mail la adresa:office@lalanails.ro in maxim  24 h de la plasarea comenzii.

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor cumparatorul are la dispozitie un termen de 14 zile calendaristice de la data la care intra in posesia fizica a produselor, pentru a-si exercita dreptul legal de returnare a produselor, fara a fi obligat sa-si motiveze decizia. Acesta trebuie sa instiinteze  firma Alfa Trade International printr-un e-mail la adresa office@lalanails.ro. In urma transmiterii e-mailului acesta va primi un formular de retur pentru a-l completa si semna. (Atentie formularele nesemnate nu pot beneficia de retur!!!)

Produsele care au fost desigilate dupa livrare, care nu mai pot fi returnate deoarce prezinta imposibilitatea de a putea fi repuse la vanzare. Este  astfel obligatorie utilizarea ambalajului original pentru returnarea produsului respectiv.

Dupa completarea si semnarea formularului de retur acesta il va trimite impreuna cu factura si produsele ce doreste a le returna la adresa mentionata pe formularul de retur.

Cumparatorul va putea obtine rambursarea contravalorii produselor returnate in termen de 14 zile lucratoare  de la data in care Lalanails primeste inapoi produsele.

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor , cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de cumparator.

Garantia 

Garantia produselor este valabila in conditia in care sunt respectate normele de transport, de manipulare si de stocare a acestora. In cazul in care clientul a modificat in vreun fel proprietatiile produsului nu se va mai putea referi la garantie.

In ceea ce priveste garantia vanzatorul este obligat sa livreze consumatorului produse care sunt in conformitate cu  descrieriile afisate pe site.

Pentru orice cerere legata de garantiile legale, cumparatorul trebuie sa contacteze Lalanails prin numarul de telefon +40 724 420 151   sau prin e-mail office@lalanails.ro.

Garantia face referire la repararea sau inlocuirea produselor(in cazul in care nu poate fi reparat ) si nu la rambursarea banilor pe produs. Numai in cazul in care produsul nu va mai putea fi gasit in stoc se vor returna banii. 

Cheltuielile de transport pentru garantie vor fi suportate de expeditor(cumparator). Lalanails nu va primi coletele al coror transport nu a fost achitat de cumparator.

Reclamatii
Reclamatiile privind lipsa unor produse sau o livrare necorespunzatoare comenzii trebuie sa survina in max. 48 de ore de la primirea marfii, in caz contrar firma ALFA TRADE INTERNATIONAL SRL este absolvita de orice raspundere. Produsele sigilate sunt excluse de la returnare sau schimb odata ce au fost desfacute. Solicitarea de daune datorita intarzierii livrarii este exclusa, atat timp cat intarzierea nu este cauzata de ALFA TRADE INTERNATIONAL SRL. Firma ALFA TRADE INTERNATIONAL SRL nu va prelua pachetele returnate fara transportul platit de expeditor.

Daca aveti orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati .