Garanție și politica de retur

Returul si anularea comenziilor

Anularea comenzii se va face prin e-mail la adresa:office@lalanails.ro in maxim  24 h de la plasarea comenzii.

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor cumparatorul are la dispozitie un termen de 14 zile calendaristice de la data la care intra in posesia fizica a produselor, pentru a-si exercita dreptul legal de returnare a produselor, fara a fi obligat sa-si motiveze decizia. Acesta trebuie sa instiinteze  firma Alfa Trade International printr-un e-mail la adresa office@lalanails.ro. In urma transmiterii e-mailului acesta va primi un formular de retur pentru a-l completa si semna. (Atentie formularele nesemnate nu pot beneficia de retur!!!)

Produsele care au fost desigilate dupa livrare, care nu mai pot fi returnate deoarce prezinta imposibilitatea de a putea fi repuse la vanzare. Este  astfel obligatorie utilizarea ambalajului original pentru returnarea produsului respectiv.

Dupa completarea si semnarea formularului de retur acesta il va trimite impreuna cu factura si produsele ce doreste a le returna la adresa mentionata pe formularul de retur.

Cumparatorul va putea obtine rambursarea contravalorii produselor returnate in termen de 14 zile lucratoare  de la data in care Lalanails primeste inapoi produsele.

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor , cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de cumparator.

Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.

Garantia 

Garantia produselor este valabila in conditia in care sunt respectate normele de transport, de manipulare si de stocare a acestora. In cazul in care clientul a modificat in vreun fel proprietatiile produsului nu se va mai putea referi la garantie. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice produsele cărora le lipsesc accesorii

In ceea ce priveste garantia vanzatorul este obligat sa livreze consumatorului produse care sunt in conformitate cu  descrieriile afisate pe site.

Pentru orice cerere legata de garantiile legale, cumparatorul trebuie sa contacteze Lalanails prin numarul de telefon +40 724 420 151   sau prin e-mail office@lalanails.ro.

Garantia face referire la repararea sau inlocuirea produselor(in cazul in care nu poate fi reparat ) si nu la rambursarea banilor pe produs. Numai in cazul in care produsul nu va mai putea fi gasit in stoc se vor returna banii.

Cheltuielile de transport pentru garantie vor fi suportate de expeditor(cumparator). Lalanails nu va primi coletele al coror transport nu a fost achitat de cumparator

Daca informatiile prezentate mai sus nu iti sunt suficiente  ne poti contacta la:
Telefon: +40 724 420 151 
E-mail:office@lalanails.ro 
Disponibile de luni pana vineri:
Program : 10.00h  – 17.00h