Confidenţialitate

 Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul prelucrarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora pentru noi ALFA TRADE INTERNATIONAL SRL, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt prelucrate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania.
ALFA TRADE  INTERNATIONAL SRL (Lalanails.ro) se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. Nu sunteti sunteti obligati sa furnizati datele, acestea fiind insa necesare pentru vanzarea de produse prin intermediul site-ului nostru. Refuzul dvs. determina imposibilitatea procesarii si livrarii ccomenziilor

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Cand vizitati site-ul web al www.Lalanails.ro , serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

 Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre ALFA TRADE INTERNATIONAL.SRL (Lalanails.ro )urmatoarele scopuri:

– in scopul prelucrarii solicitarii dumneavoastra, inclusiv pentru asistenta clienti. ALFA TRADE INTERNATIONAL SRL (Lalanails.ro) se obliga sa nu faca publice datele cu caracter personal transmise de catre dumneavoastra prin intermediul Site-ului si sa nu le dezvaluie catre alte parti.

– de marketing direct, respectiv informare prin mesaje transmise prin e-mail si SMS cu privire la produse si servicii inclusiv noile produse si servicii ale ALFA TRADE INTERNATIONAL SRL (Lalanails.ro), promotii, concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de catre ALFA TRADE INTERNATIONAL SRL (Lalanails.ro).

Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www.Lalanails.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001.
•  dreptul de acces , respectiv ALFA TRADE INTERNATIONAL SRL (Lalanails.ro) are obligatia sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit,

Relatii Clienti;
•  dreptul de interventie asupra datelor, respectiv ALFA TRADE INTERNATIONAL SRL (Lalanails.ro) are obligatia sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
•  dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale,

•  dreptul de a va adresa justitiei
•  dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si de a solicita stergerea datelor personale ale solicitantului.

Observatie:

  •  orice persoana are dreptul de a se opune,  la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala).
  • de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca ALFA TRADE INTERNATIONAL SRL (Lalanails.ro)  poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site.
Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne la adresa: office.lalanails@gamil.com

 Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.

“Termeni si Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si ALFA TRADE INTERNATIONAL SRL in privinta utilizarii site-ului www.Lalanails.ro

www.Lalanails.ro isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Prin citirea prezentului document, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, (respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie). Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa: office.lalanails.ro